The City She Loves Me

The City She Loves Me wordt gemaakt met drie acteurs en de stemmen van drie jongeren, die de acteurs ongenadig goed playbacken. Ze springen op een hilarische manier heen en weer tussen het volwassen perspectief en de jonge ogen, tot je je gaat afvragen wie nu precies wat zegt en vooral wat waar is.

Meer informatie

In The City She Loves Me volg je drie jongeren die met ervaren filmmakers een film over hun leven in de stad maken. Terwijl ze aan het script werken komen ze erachter dat ze allemaal een heel ander beeld van jongeren, hun problemen en de stad hebben. En wie heeft er dan gelijk, de ervaring van jaren, of de ervaringsdeskundige? Tussen de gesprekken aan tafel door duik je in scènes uit de film, maar wat is nu het ‘echte’ leven?

The City She Loves Me is een combinatie van theater en een korte film. De voorstelling is het vervolg op Angry Young Men en So Far So Good, maar staat op zich en is te begrijpen zonder de vorige gezien te hebben.

The City She Loves Me gaat in februari 2025 in première, kaartverkoop start binnenkort.

Credits

Tekst en regie: Floris van Delft
Spel: Mees Hilhorst, Laurien van Rijswijk e.a.
Decorontwerp: Robin Vogel
Lichtontwerp: Mike den Ottolander
Foto: Mark Engelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.