CONTACT

We zijn via de mail makkelijk te bereiken. En we lezen graag reacties, ideeën of suggesties.

ALGEMEEN

info@watwedoen.nl

SAMENWERKINGEN / INHOUDELIJK

Floris is artistiek leider.
floris@watwedoen.nl

Onderzoek & ontwikkeling

Rachid is redacteur onderzoek & ontwikkeling
rachid@watwedoen.nl

ZAKELIJK

Jantien is zakelijk leider
jantien@watwedoen.nl

PRODUCTIE

Anne Marleen is zakelijke producent
annemarleen@watwedoen.nl

PUBLICITEIT

Karima is pr- en communicatiemanager
karima@watwedoen.nl

PERS

Wil je beeldmateriaal van een voorstelling om te publiceren in de media?
Ga naar de perspagina

VACATURE

Ben jij de communicatiespecialist die wij zoeken?

Wij zoeken een zelfstandige creatieveling, die een grote affiniteit heeft met de culturele sector. Aangezien het team van WAT WE DOEN klein is, ben jij een echte teamspeler die de handen uit de mouwen wil steken en flexibel is. Je beweegt mee in de zoektocht van WAT WE DOEN, die zich voortdurend aan het ontwikkelen is. Je bent een marketingspecialist, maar ook iemand die anderen kan aansturen en zelf graag in contact staat met het team, de samenwerkende organisaties en het publiek. De uitdrukkelijke wens is dat de kandidaat de Rotterdamse paden kent en bij voorkeur woonachtig is in Rotterdam.

Verder ben je;

> een oplossings- en toekomstgerichte marketeer die gek is op nieuwe media, maar ook de kracht ziet van traditionele media

> een verhalenverteller die praktisch is ingesteld

> een bouwer, die graag op zoek gaat naar nieuwe wegen om publiek te vinden en om verbinding aan te gaan met niet-culturele partners

> een ervaren cultuurmarketeer (minimaal 4 jaar ervaring) met een groot netwerk en een brede interesse en actuele kennis van het vak.

Wie zijn wij?

WAT WE DOEN (WWD) maakt projecten rondom verschillende maatschappelijke thema’s en dilemma’s: de rechtspraak, privacy, vluchtelingen, fake news. Onderdeel van die projecten is altijd een theatervoorstelling, maar daarnaast zoekt WWD naar andere vormen om de onderwerpen te delen met verschillende publieksgroepen.WAT WE DOEN zoekt naar verbinding met een breed publiek en met mensen, niet-culturele organisaties en bedrijven die inhoudelijk bij de projecten passen. Het is een organisatie met de ogen naar de samenleving gericht en wil dat de komende jaren steeds meer doorvoeren in alle aspecten van het werk (onderwerpen, manier van produceren en financieren).WAT WE DOEN is een kleine, flexibele organisatie in 2017 gestart door regisseur Floris van Delft. De kern bestaat uit de artistiek directeur/regisseur, de zakelijk directeur, de pr- & communicatiespecialist, de zakelijk producent en de redacteur/onderzoeker. Deze vijf vormen samen ‘de redactie’, die inhoudelijk en zakelijk de lijnen uitzet en uitvoert. Het team wordt voor elk project aangevuld met freelancekrachten.

Taken en verantwoordelijkheden

De pr- & communicatiespecialist is verantwoordelijk voor de positionering van WAT WE DOEN en de voorstellings- en projectmarketing. Via de diverse communicatiekanalen als de sociale media, nieuwsbrief, persberichten, website en beeldmateriaal vindt hij/zij publiek voor de diverse projecten. Tijdens drukke periodes kan er ondersteuning worden ingezet op pr- en socialmediagebied.

De werkzaamheden zijn divers en bestaan onder meer uit:

> Bedenken en uitzetten van communicatie- en brandingstrategie WAT WE DOEN en voor diverse projecten

> Schrijven nieuwsbrieven en het bijhouden van de website en social media

> Persbenadering en contacten onderhouden met pers

> Contacten met theaters, partners en communicatiebureau Het Echte Werk voor publiciteit en het ontwikkelen van publiciteitscampagnes

> Drukwerkbegeleiding

> Opzet en beheer database

> Het bedenken en opzetten van spraakmakende marketingacties

> Aansturen freelance projectpubliciteitsmedewerkers

> Bewaken van marketingbegroting

Wat wij bieden

> een salaris conform CAO Theater (Schaal VIII, afhankelijk van ervaring tussen €2.805 en €4.148 bruto per maand op basis van 1 fte).

> een functie voor 20 – 24 uur per week en een aanstelling voor 1 jaar die bij wederzijds enthousiasme wordt verlengd

> een plek in de kern van een ambitieuze, groeiende organisatie waar ruimte is voor initiatief en ideeën.

Reageren?

Graag! Solliciteer dan uiterlijk 20 januari 2019 via deze link (via Colourful People). WAT WE DOEN laat zich bij de werving ondersteunen door Colourful People. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen Hatice Türkmen, partner bij Colouful People (06-46081232).

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.