Theater van het weerzien

Door corona hebben we al onze grote voorstellingen moeten afzeggen, maar we hadden zin om iets te maken. Daarom hebben we Theater van het Weerzien bedacht. Door alle maatregelen in de afgelopen maanden hebben veel mensen elkaar een tijd niet gezien. Wij hebben uit onze eigen families verhalen gezocht die gaan over weerzien. Niet zo zeer uit de afgelopen tijd, maar van alle tijden. Die verhalen spelen we de komende tijd op allerlei plekken in Feijenoord.

Meer informatie

In de maanden juli en augustus gingen we de buurt in om onze verhalen te vertellen. Omdat het theaterseizoen noodgedwongen stil kwam te liggen door de coronacrisis en we hier in de Afrikaanderwijk ons kantoor hebben, besloten we ons werk in deze buurt letterlijk aan de man te brengen. De serie korte persoonlijke verhalen over het elkaar weer zien na een tijd, werd een aantal wekenlang gespeeld door drie jonge Rotterdamse acteurs (Jiska de Wit, Said El Abboudi en Carmen van Mulier).

 

 

Credits

Tekst en regie:

Floris van Delft

Spel:

Carmen van Mulier

Jiska de Wit

Saïd el Abboudi

 

Onderzoek

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.