JA

In de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat op nummer zeven: trouwen! Meer dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten. Toch is trouwen precies wat Nasrdin gaat doen. Hij en zijn vrouw stappen in het huwelijksbootje en je bent van harte uitgenodigd. Niet alleen voor het feest, Nasrdin neemt je ook mee achter de schermen, in de voorbereidingen, het samenstellen van de gastenlijst, het menu en alle vragen die daarbij komen kijken.

Kaarten kopen

Meer informatie

Nasrdin gaat op zoek naar wat een huwelijk tot een goed huwelijk maakt. Naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk kan maken. En daarvoor springt hij van de ene rol in de andere. Hij zingt en danst door de avond heen. Hoe het ook gaat, het wordt in ieder geval een avond om nooit te vergeten.

Kaarten
De kaartverkoop start 1 mei via nasrdinspeelt.nl. De première is op Valentijnsdag 2019 in de Stadsschouwburg Amsterdam, waarnaar een tournee volgt van 75 voorstellingen door het hele land.

Credits

Spel
Nasrdin Dchar

Tekst
Nasrdin Dchar & Floris van Delft

Regie
Floris van Delft

Toneelbeeld
Robin Vogel

Licht
Jantje Geldof & Mike den Ottolander

JA is een coproductie van Theaterbureau De Mannen en WAT WE DOEN.

Agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.