JA

Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet in de Marina Bar en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is?

Kaarten kopen

Meer informatie

Net als in zijn succesvolle solovoorstellingen Oumi (over zijn moeder) en DAD (over zijn vader en het vaderschap) neemt acteur Nasrdin Dchar het publiek in JA mee op een reis. Die scheert langs continenten en culturen, maar het is vooral zijn eigen zoektocht naar volwassenheid, met als universele kern de liefde. Want die kan alles overwinnen. Toch? In dezelfde persoonlijke stijl van het bekroonde DAD – officiële juryselectie Theaterfestival 2017 – laat Dchar zien hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, wat trouwen teweeg brengt in een mensenleven en hoe je uiteindelijk met een licht hart ‘JA!’ kunt zeggen.

Kaarten
De kaartverkoop start 1 mei via nasrdinspeelt.nl. De première is op Valentijnsdag 2019 in het Internationaal Theater Amsterdam, waarna een tournee volgt van 75 voorstellingen door het hele land. De première is tevens onderdeel van de opening van Lieve Stad, 2019.

‘Nasrdin trouwt’
Na 75 voorstellingen door het hele land eindigt Nasrdin zijn tour met een echte bruiloft in De Kleine Komedie. In het kader van ‘JA’ zeggen tegen de liefde gaat hij namelijk als ceremoniemeester een koppel in de echt verbinden. Geheel op kosten van WAT WE DOEN en met De Kleine Komedie als decor.

“Ik eindig mijn tournee met een echte bruiloft in De Kleine Komedie. Wil jij daar trouwen op 2 juni 2019?”  

Nasrdin Dchar 

Voor meer informatie en/of om hieraan mee te doen kun je hier klikken.

Credits

Spel
Nasrdin Dchar

Tekst
Nasrdin Dchar & Floris van Delft

Regie
Floris van Delft

Toneelbeeld
Robin Vogel

Licht
Jantje Geldof & Mike den Ottolander

JA is een coproductie van Theaterbureau De Mannen en WAT WE DOEN.

Agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.