MEEKIJKEN MET

Terug naar overzicht

25 aug 2021

Ook RTV Rijnmond liep een aantal wandelingen mee van In Afri

Na de succesvolle lancering van onze audiotours, twee maanden geleden, is het een komen en gaan van bezoekers in de wijk. Mensen uit verschillende delen van het land, zijn geinteresseerd in de verhalen uit de Afrikaanderwijk. Ook de media heeft niet stil gezeten. Reporter Eric Lemmers van RTV Rijnmond liep op 11 augustus verschillende wandelingen met een aantal van onze gidsen in een live uitzending van maar liefst drie uur!

Reporter Eric liep die ochtend z’n longen uit de lijf, maar wel met een glimlach! Een van de verhalen die hij aanhoorde was die van de 22-jarige Randa Boukala. Op de Nelson Mandela-basisschool was ze een verlegen meisje, maar inmiddels is ze aanspreekpunt van een groep pubermeiden in de wijk, die via haar met een trainer voetballen. Randa gaat overigens binnenkort beginnen aan de opleiding Social Work. Die komt er wel!

De audiotours starten allemaal vanuit Huis van de Wijk t Klooster. Benieuwd geworden? U bent elke woensdag, donderdag en vrijdag welkom, tussen 12:00-16:00, om 1 of meerder wandelingen  te lopen. Reserveren en meer informatie: >hier<.


Geplaatst door

Deel dit item

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.