MEEKIJKEN MET

Terug naar overzicht

20 mei 2021

Informele speellocaties gezocht voor try out ‘Yemma’!

We zoeken plekken om een aantal informele try outs van onze nieuwe theatermonoloog Yemma te spelen. Dit kan op locatie in een zorginstelling zijn, thuis, in de tuin of op kantoor. Weet jij een leuke plek?

Foto: Jantje Geldof

In april hebben we drie weken gerepeteerd in het nieuwe Theater Zuidplein aan de voorstelling Yemma, een bewerking van het gelijknamige boek van Mohammed Benzakour. De monoloog is onderdeel van ons project Een zorg voor later waarmee we later dit jaar op tour gaan. In het theater aan het werk zijn gaf na een jaar stil staan een welkom gevoel van actie. En we zijn blij met wat we nu op de planken hebben liggen. Yahya Gaier, de acteur, speelt in Yemma een zoon die probeert om zijn half verlamde Berbermoeder in een Nederlands verpleegtehuis zo goed mogelijk te verzorgen.

We zoeken plekken om een aantal informele try outs van Yemma te spelen. Dit kan op locatie in een zorginstelling zijn, thuis, in de tuin of op kantoor. Meer weten over deze voorstelling en het project Een zorg voor later? Kijk hier.

En stuur ons een mailtje via info@watwedoen.nl als je ideeën hebt!


Geplaatst door

Deel dit item

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.