MEEKIJKEN MET

Terug naar overzicht

09 sep 2021

We mogen weer! – Première Een zorg voor later

Ons nieuwste theaterproject Een zorg voor later gaat donderdag 30 september in première in Theater Zuidplein in Rotterdam. Daarna reist de voorstelling van 1 oktober tot en met 15 december langs de Nederlandse theaters.

Het nieuwe theaterseizoen is begonnen en onze eerste première van dit seizoen staat voor de deur!

In een bijzondere combinatie van theater en film nemen we je mee naar twee prikkelende en ontroerende verhalen over zorgen voor ouderen in een die meer en meer diverser wordt.

Volgende week zijn de laatste repetities en snel daarna zijn er twee informele try-outs van de monoloog Yemma. Houd onze website en social media in de gaten voor updates en kijkjes achter de schermen.

Op woensdag 29 september hebben we de officiële try-out in Theater Zuidplein en donderdag 30 september is het zover; dé première van Een zorg voor later!

Zoals je van ons gewend bent, is er ook een verdiepend randprogramma rondom de voorstelling. De kaartjes voor beide avonden zijn online al beschikbaar. Per 1 oktober gaat de voorstelling op tournee door het land.

Kijk hier voor meer informatie over het project, de speeldata en kaartverkoop.

We kijken ernaar uit om jullie weer in de theaterzalen te zien!


Geplaatst door

Deel dit item

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.