MEEKIJKEN MET

Terug naar overzicht

08 jun 2021

Wandel mee in de Afrikaanderwijk!

Wandel deze zomer mee met onze audiotour In AFRI. De afgelopen maanden wandelden we met bewoners en ondernemers door de Afrikaanderwijk in Rotterdam. Zij namen ons mee langs de plekken die voor hen belangrijk zijn in deze wijk in verandering.

De audiotour die we samen met de wijk, stichting Humanitas en de Wijkraad Afrikaanderwijk, ontwikkelden bestaat uit tien routes, uitgestippeld en verteld, door de bewoners zelf en is de komende zomer te wandelen en te luisteren. Wandel mee met de activist, de jongere, de verdedigster van de volkswijk of de nieuwkomer. Al deze mensen hebben één ding gezamenlijk: hun liefde voor de wijk. Maar daarnaast hebben ze vooral ook een mening. En die mag gehoord worden!

Vanaf 26 juni ben je elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 12:00-16:00, welkom om met ons mee te lopen. Je kunt al reserveren. Meer informatie >hier<.


Geplaatst door

Deel dit item

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.