MEEKIJKEN MET

Terug naar overzicht

30 mrt 2022

Jongeren gezocht!

Wij zoeken jongeren voor ons nieuwste theaterproject! Angry Young Men is vlijmscherp hiphoptheater over leven aan de onderkant. Naast de theatervoorstelling willen we graag met jullie samenwerken aan een te gek jongerenprogramma.

Floris van Delft maakt samen met Rotterdamse rapper Winne een hiphop voorstelling over jongens die opgroeien in een wereld waar ze hun plek niet kunnen vinden. Jongens die op straat hangen. Jongens die met stenen naar de politie gooien. Jongens die dromen van geld en aanzien, als het moet via de criminaliteit.

Naast de theatervoorstelling willen we graag met jullie samenwerken aan een te gek jongerenprogramma. Over waar jongeren mee zitten, gemaakt door jongeren zelf. In de mediagroep kun je leren filmen, editen, presenteren of podcasts maken. In de performance groep gaat het over jezelf presenteren en acteren. Ervaring is niet nodig, het belangrijkste is dat je het graag wilt, dat je skills wilt ontwikkelen én dat je het leuk vindt!

Ben jij tussen 16 en 25 jaar en kom je uit Rotterdam? Wil je meedoen? Stuur dan snel een mail met jouw naam, leeftijd en telefoonnummer op info@watwedoen.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons!


Geplaatst door

Deel dit item

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.