MEEKIJKEN MET

Terug naar overzicht

27 jun 2023

De impact van vlijmscherpe theatervoorstelling gemaakt met jongeren

WAT WE DOEN was te gast in de podcast Wij zijn kunstenaar. In deze aflevering vertellen Floris, Hanan, Adam en Sunaida over het maken en de impact van de voorstelling Angry Young Men.


Foto: Sanne Donders

Regisseur en artistiek leider van WAT WE DOEN Floris van Delft neemt je mee in het maakproces en onze manier van werken. Jongerenwerker Hanan Cherif en jongeren Adam en Sunaida waren intensief betrokken bij het jongerenprogramma van Angry Young Men. Zij vertellen over hoe ze bij het project zijn gekomen en waarom het belangrijk voor hen was om mee te doen. Ze werken ook mee aan het nieuwe project So Far So Good, waar we weer een uitgebreide jongerenprogramma bij maken.

Luister naar de podcast via Overcast, Spotify, Google Podcasts of Apple Podcasts.

Wij zijn kunstenaar is een podcastserie over óf en hoe kunst kan zorgen voor verandering. Podcastmaker Dide Vonk spreekt met verschillende makers die vanuit sociale betrokkenheid manieren zoeken om blikken van hun publiek te verruimen. Dit is een podcast van het VriendenLoterij Fonds, geproduceerd door De Makers Podcast. De initiatieven uit de podcast hebben steun gekregen van het fonds, zo ook onze projecten Angry Young Men, So Far So Good en The City She Loves Me. Wij zijn heel blij met de steun van en de mooie samenwerking met het fonds!

 


Geplaatst door

Deel dit item

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.