Serious Comedy

Stand-up comedy is een perfecte manier om op het podium snel en direct op het hier en nu te reageren. Serious Comedy is een serie avonden waarin we stand-up comedy met ons onderzoek naar maatschappelijke vraagstukken combineren. Wetenschappers en comedians gaan samen met het publiek een maatschappelijk thema te lijf. Een avond vol wetenschappelijk onderbouwde humor!

Kaarten kopen

Meer informatie

In het kader van de locatietheatervoorstelling MOLLEN worden drie Serious Comedy avonden georganiseerd rondom de vraag ‘Wat is normaal – en wat niet?’

11 april @LAB111 – De Avond van de Grote Miskoop We duiken in de wereld van koopgedrag. Want waarom koop je wat je koopt? En bepaal je dat wel zelf? Consumentenpsycholoog Patrick Wessels neemt je mee in de psychologie van aan- en miskopen en comedians Patrick Nederkoorn & Lebbis (Hans Sibbel) etaleren hun geheel eigen en humoristische visies op koopdrang. De avond wordt afgesloten met de ‘Ruilbeurs van Miskopen’; een markt waarbij jouw miskoop geruild kan worden tegen de miskoop van een ander, in de hoop dat je met een beter product (lees: gevoel) naar huis kan gaan. Koop je tickets online voor 5,- euro en meldt je aan voor het Facebook event.

9 mei @Comedy Café Amsterdam – Doe Normaal! Over de gemiddelde mens. In 2017
werd Frans Bauer gekroond tot dé normale Nederlander.
Maar wat is een normaal mens? Binnenkort meer info!

27 mei @Station Amsterdam Sloterdijk – Kan je het Zien?! Hoe gedragen we ons in de openbare ruimte? En hoe zorgen we dat we niet – of juist wel – opvallen? Binnenkort meer info!

Credits

Concept 
Floris van Delft

Wetenschapper
Patrick Wessels

Cabaretiers
Patrick Nederkoorn
Hans Sibbel

Programmering
Annette de Ruiter

Agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.