ADEM

 Na de succesvoorstellingen DAD en JA slaan Nasrdin Dchar en regisseur en co-auteur Floris van Delft (WAT WE DOEN) de handen opnieuw ineen. In ADEM gaan ze terug naar de basis: een actuele tekst brengen, voor een klein publiek. Ze stellen zich de vraag: hoe zullen wij ons deze tijd herinneren? Over 10 jaar, als we hopelijk dicht bij elkaar zitten en terugblikken op de start van onze jaren 20. 

Kaarten kopen

Meer informatie

 Weet je nog 2020? Dat was het jaar van incasseren. Van stilte en bezinning. Van verbijstering en reflectie. Van chaos en van revolutie. 

Nasrdin verwerkt in ADEM de afgelopen maanden op zijn eigen persoonlijke manier in een voorstelling die in ontwikkeling zal blijven. Een voorstelling die bovendien in DeLaMar Theater zal staan in de week voor de jaarwisseling. 

ADEM is een coproductie van Nasrdin Dchar, Theaterbureau De Mannen en stichting WAT WE DOEN, met steun van DeLaMar Theater. 

Credits

 

 

Spel: Nasrdin Dchar

Tekst: Nasrdin Dchar en Floris van Delft

Regie: Floris van Delft 

Agenda

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.