MEEKIJKEN MET

Terug naar overzicht

18 mei 2021

Aziza Sbiti nieuwe zakelijk directeur WAT WE DOEN

Ze liep al even met ons mee maar sinds deze maand doet Aziza Sbiti officieel haar intrede als nieuwe zakelijk directeur van WAT WE DOEN. We zijn hier ontzettend blij mee en stellen je hieronder even voor.

Aziza Sbiti zorgt ervoor dat organisaties kunnen doen wat ze doen. Ze helpt met programma-maken, financieringsplannen en stuurt aan op de gezamenlijke verantwoording en ontwikkeling van onze activiteiten. Bovenal heeft ze een verfijnde visie op de wereld van inclusie en de waarde van diversiteit voor mensen en organisaties. Voordat ze bij ons terecht kwam zette ze deze visie in bij onder andere de Hogeschool Rotterdam, verschillende organisaties in de Rotterdamse (interculturele) zorg en het Delft Fringe Festival.

De mix die Aziza met zich meebrengt is voor WAT WE DOEN heel waardevol. Net als Aziza begeeft ook WAT WE DOEN zich op het snijvlak van cultureel en sociaal-maatschappelijke thema’s. Toch lag eerder bij ons de ervaring vooral aan de culturele kant. Met Aziza in ons team, werken we de komende tijd verder aan bijzonder betekenisvolle projecten waarbinnen mensen uit allerlei plekken uit onze samenleving hun verhalen terug horen. We hebben hierbij het nadrukkelijke doel om ook mensen te bereiken die niet of nauwelijks in het theater te zien zijn en uiteenlopende publieksgroepen te verbinden met verschillende soorten culturele en maatschappelijke partners.

THEATER IS VOOR MIJ VERWONDERING. NA ELKE VOORSTELLING EEN NIEUW PAAR OGEN EN OREN. JUIST DAAROM VIND IK DAT CULTUUR OOK MOET LEIDEN TOT SOCIALE VERANDERING. IK WIL DAARAAN BIJDRAGEN. NIET DOOR ZELF STEEDS IN HET SPOTLICHT TE STAAN MAAR DOOR WAT WE DOEN DAADKRACHTIG EN ZORGVULDIG TE HELPEN DOEN.

We zullen uitgebreid verslag doen van onze nieuwe plannen, ideeën en ontwikkelingen. Houd daarvoor onze website en de nieuwsbrief in de gaten.

Heb jij een directe vraag aan Aziza?
Mail haar via aziza@watwedoen.nl


Geplaatst door

Deel dit item

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.