Pers

Voor informatie over voorstellingen en projecten kun je hier onze perspakketten vinden. Wil je een interview met regisseur Floris van Delft, neem dan contact op met Karima Aissaoui, communicatiemanager via karima@watwedoen.nl of 06 - 28 99 29 01.

MOLLEN

MOLLEN is onze locatietheatervoorstelling op station Amsterdam Sloterdijk die op 18 mei 2018 in premi̬re gaat. De speelperiode is 16 mei Р10 juni 2018

Download hier de perskit

De jokkebrokker

De jokkebrokker is een kindervoorstelling die we samen met Maas theater en dans produceren. Deze voorstelling gaat in seizoen 2018/2019 in de Nederlandse theaters en op scholen spelen.

Download hier beeld

JA

JA is een solovoorstelling van Nasrdin Dchar die we samen met Theaterbureau de Mannen produceren. De voorstelling gaat op 14 februari 2019 in première.

Download hier beeld

Byte me!

Byte me! is een schoolvoorstelling over privacy die we samen met Maas theater en dans produceren. Deze voorstelling kan in februari t/m april 2019 op middelbare scholen spelen. Vanaf 13 jaar.

Download hier beeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.