MEEKIJKEN MET

Terug naar overzicht

31 okt 2018

‘Wanneer is iets gelogen en wanneer is het waar?’ Kom theeleuten met de waarheid.

Wanneer is iets fantasie en wanneer is het waarheid? En als je ergens sterk in gelooft, is het dan ook echt waar? Dat zijn vragen waar kinderen zich mee bezighouden tijdens 'Theeleuten met de waarheid.'

In het kader van voorstelling de Jokkebrokker (6+) gaan we in een aantal theaters direct met kinderen in gesprek tijdens Theeleuten met de waarheid. Nadat iedereen uit een enorm theeservies een eigen kopje thee heeft uitgezocht, begint dit socratische gesprek rondom een onuitgepakt cadeau. Onder leiding van een gespreksleider fantaseren de kinderen wat erin zit en hebben het over de vraag: als we het niet uitpakken is onze fantasie dan waar? En, is zeggen dat je weet wat er in zit een echte leugen?

‘Theeleuten met de waarheid’ is een randactiviteit bij de voorstelling De jokkebrokker en is tijdens de landelijke tour in een aantal theaters na afloop van de voorstelling te volgen. Bekijk hier welke dat zijn:

De Meervaart, Amsterdam – ma 22 okt 2018, na afloop van de voorstelling
Maaspodium, Rotterdam – za 27 okt, zo 11 nov, za 22 dec, zo 27 dec 2018, tijd volgt
Theater De Krakeling, Amsterdam – zo 11 nov 2018, na afloop van de voorstelling
Toneelschuur, Haarlem – zo 25 nov 2018, na afloop van de voorstelling

 


Geplaatst door

Deel dit item

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.