MEEKIJKEN MET

Terug naar overzicht

20 feb 2023

Voorstelling MONUMENTAAL van Sadettin K. nu in de theaters!

Theatermaker Sadettin Kirmiziyüz komt met de nieuwe voorstelling MONUMENTAAL, in regie van onze artistiek leider Floris van Delft.


Foto: Aisha Zeijpveld

Welk Monument laat je je kinderen na? Het Monument dat je van je ouders kreeg? Sadettin is vader van drie kinderen. Net als zijn ouders, beiden Turkse arbeidsmigranten, heeft hij twee zoons en een dochter. Welke lessen die hij van zijn ouders heeft geleerd geeft hij door aan zijn kinderen? En wat als die lessen niet goed genoeg blijken om de harde klappen die het leven uitdeelt op te vangen? Of als dat wat je van je ouders hebt geleerd een ondraaglijk zware last blijkt te zijn? Kun je dat wel nalaten?

de Volkskrant ★★★★★
“Sadettin Kırmızıyüz kijkt nog één keer terug in de ontroerende voorstelling ‘Monumentaal’”

Trouw ★★★★
“Hij voelt als een vriend als hij zijn verhaal vertelt. Vertrouwelijk en rustig, helder ook.”

Theaterkrant
“Het is theater dat het puur persoonlijke ontstijgt, en dat maakt het belangwekkend. Monumentaal is in die zin classic Kırmızıyüz, en een voorstelling om te omarmen.”

Parool
“Dat Kırmızıyüz een begenadigd verteller is, met een achteloos lijkende muzikaliteit en ritme in zijn voordracht, toont hij in deze voorstelling opnieuw.”

MONUMENTAAL speelt o.a. op 24 en 25 februari in Theater Rotterdam en wij mogen een kortingscode weggeven voor deze voorstellingen! Ga naar de website van het theater en gebruik bij het bestellen de code watwedoen voor 5 euro korting op je kaartjes.

Meer informatie over de voorstelling en de volledige speellijst vind je hier.

Ga dit zien!


Geplaatst door

Deel dit item

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.