MEEKIJKEN MET

Terug naar overzicht

14 feb 2023

Jongeren gezocht voor ‘So Far So Good’!

Doe mee met het nieuwste project van WAT WE DOEN en Theater Rotterdam! 'So Far So Good' is een theater- en dansspektakel over framing en tweedeling in de samenleving.


Foto: Mark Engelen

Wil je meedansen in de voorstelling? Of juist achter de schermen aan de slag? Wil je op reportage door het land of een docu-serie voor tv maken over hoe jij de wereld ziet en hoe de wereld naar jou kijkt?

Ervaring is niet nodig. Het belangrijkste is dat je (nieuwe) skills wilt ontwikkelen én dat je het leuk vindt! Je krijgt van ons workshops en training én er is een onkostenvergoeding!

Dus: ben je tussen de 16 en 26 jaar oud en vind je het leuk om mee te doen? Of ken je iemand die dit leuk zou vinden? Stuur dan snel een mailtje naar rachid@watwedoen.nl en Rachid neemt contact met je op. De eerste kennismaking met het project en het team is op 1 maart 2023 in Huis van de Wijk ’t Klooster, Afrikaanderplein 7  in Rotterdam. 

Meer info over ‘So Far So Good’ vind je hier. Om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten, bekijk de aftermovie van ons vorige project ‘Angry Young Men’:


Geplaatst door

Deel dit item

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.