MEEKIJKEN MET

Terug naar overzicht

24 mrt 2020

Annulering overige speeldagen

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet omtrent het coronavirus moeten we helaas mededelen dat de rest van de tour van Hoe ik talent voor het leven kreeg (voorlopig) is geannuleerd. Ook de herneming van Mollen op Utrecht Centraal gaat niet door.

Het doek is definitief gevallen voor de tour van ‘Hoe ik talent voor het leven kreeg’ en de herneming van ‘Mollen’ op station Utrecht Centraal. Door de nieuwe maatregelen kunnen wij beide voorstellingen tot onze grote spijt niet meer spelen.

We willen iedereen bedanken die naar onze voorstelling is geweest of nog wilde komen. We zijn heel trots op onze fantastische co-producenten, crew en cast. En willen in het bijzonder onze spelers met een vluchtverleden door het hele land een hart onder de riem steken. Zonder jullie had dit verhaal niet verteld kunnen worden!

We hopen dat we onze voorstellingen nog terug op het podium kunnen brengen. Of dat lukt weten we nu nog niet, maar we gaan er onze uiterste best voor doen. Zodra we meer weten laten we van ons horen.

Veel sterkte voor iedereen.

Groet,

WAT WE DOEN samen met George en Eran Producties, ICK, Amsterdams Andalusisch Orkest, Meervaart & NewBees (Hoe ik talent voor het leven kreeg) en Stadsschouwburg Utrecht & Nederlandse Spoorwegen (Mollen)


Geplaatst door

Deel dit item

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van WAT WE DOEN, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan stuurt Floris je af en toe een brief over wat we doen en waarom.